Prima Pagina • Noutati si Informatii Utile • Comitete • Program • Inregistrare • Taxe • Lucrari • Cazare • Sponsori • Download • Ghid turistic
 
CAZARE

TERMENUL LIMITA PENTRU REZERVAREA CAZARII – 15 MAI 2014 INCLUSIV.

METODE DE REZERVARE A CAZARII:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Rezervare cazare hotel” din pagina dvs. personala de pe website-ul oficial al congresului - cea mai recomandata forma de rezervare (optiunea de rezervare este accesibila doar dupa accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator si a parolei stabilite la inregistrarea online)
• prin e-mail pe adresa: contact@sv2014.eventernet.ro *

* In acest caz, va rugam sa specificati in email perioada de cazare, hotelul si tipul camerei.

Plata cazarii se va face in contul Eventer.Net, cod IBAN: RO04 BTRL 0240 1202 9625 2100, deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea "Pentru SMV 2014 - Rezervare Cazare, Hotel …". Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este 26964360.

Va rugam sa trimiteti copia documentului de plata a cazarii operatorului conferintei, prin fax sau email.

OPTIUNI DE CAZARE


HOTEL INTERNATIONAL 4*

Camera single - 315 lei/cam./zi
Camera dubla - 350 lei/cam./zi
Tarifele includ mic dejun, TVA, taxa locala, acces la sauna, piscina, jacuzzi, fitness.
Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iasi
Amplasat in cadrul Complexului Palas Iasi, Hotelul International 4* ofera unitati de cazare cu Wi-Fi gratuit si acces gratuit la piscina interioara, centrul de fitness, sauna uscata si umeda si cada cu hidromasaj. Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, birou, cutie de valori. .

HOTEL RAMADA 3*

Camera single - 278 lei/cam./zi
Camera dubla - 327 lei/cam./zi
Tarifele includ mic dejun, taxa locala si TVA
Adresa: Str. Grigore Ureche nr. 27, Iasi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul International. Toate camerele hotelului ofera urmatoarele facilitati: acces cu card electronic, internet gratuit si nelimitat, work desk, telefon cu acces international direct, seif electronic, aer conditionat, minibar, 36 canale TV, televizoare LCD, uscator de par.


HOTEL MOLDOVA 3*

Camera single - 156 lei/cam./zi
Camera dubla - 204 lei/cam./zi
Tarifele includ mic dejun, taxa locala si TVA
Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iasi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul International.Toate camerele sunt modernizate, dotate cu minibar, TV Satelit, conexiune Internet.

ATENTIE!
Rezervarea la hotel nu este valabila fara dovada platii cel putin a primei nopti de cazare. Rezervarea neinsotita de plata este considerata nula.
Deoarece numarul locurilor de cazare este limitat, operatorul nu garanteaza cazarea fara rezervare facuta pana la termenul limita (15.05.2014).

CONFIRMAREA REZERVARII
Rezervarea la hotel este confirmata doar daca se achita cel putin prima noapte de cazare.
Voucherul de cazare va fi trimis prin email (pe adresa furnizata la inregistrare) dupa data de 15 mai 2014, in cazul in care ati achitat intreaga perioada de cazare. Voucherul poate fi obtinut si la secretariatul evenimentului, dupa plata integrala a perioadei de cazare.

ANULARI
Anularile sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisa pe adresa operatorului. Pana la data de 15.05.2014 se va rambursa 90% din suma achitata, nimic ulterior.