Prima Pagina • Noutati si Informatii Utile • Comitete • Program • Inregistrare • Taxe • Lucrari • Cazare • Sponsori • Download • Ghid turistic
 
LUCRARI - REZUMATE SI LUCRARI IN EXTENSO

Rezumatele se vor trimite pana la 23 mai 2014 inclusiv folosind una dintre urmatoarele variante:

1. accesand sectiunea “Trimite Rezumat” (pentru a putea accesa aceasta sectiune trebuie sa va inscrieti mai intai pe site)

2. prin e-mail, ca fisier word, editabil, pe adresa: contact@sv2014.eventernet.ro

ATENTIE! Nu puteti trimite rezumate inainte de a va inscrie!
Vor fi publicate doar lucrarile la care cel puțin unul din autori a achitat taxa de participare.

Pentru rezumatele trimise prin e-mail trebuie sa respectati instructiunile de mai jos, iar pentru cele inscrise direct pe site trebuie sa urmati instructiunile de pe pagina web aferenta. Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.

Cursurile Scolii de Vara vor fi creditate EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

CONFIRMARI

Autorii care trimit rezumatele pana pe data de 23.05.2014 vor primi de la Comitetul Stiintific un email de acceptare/respingere a lucrarii pana pe data de 05.06.2014. Rezumatele vor fi publicate in volumul de rezumate al Scolii de Vara. Volumul va avea ISSN.

CONDITII DE PREZENTARE

Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau poster. Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint '97-2010, XP).
Poster: format 90x120 cm.
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau poster.

INSTRUCTIUNI DE REDACTARE A REZUMATELOR

Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de redactare in cazul trimiterii rezumatelor prin e-mail:

- rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte;
- rezumatul va fi trimis in limba romana si/sau engleza;
- tot textul se scrie fara aliniat de paragraf sau alte indentari;
- rezumatul nu va fi formatat.

Rezumatul trebuie sa cuprinda:
- titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere;
- numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume (in cazul barbatilor) sau prenume (in cazul femeilor) urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber;
- afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber. Prima litera a fiecarui cuvant trebuie scrisa cu majuscula;
- se va insera un rand ce va cuprinde 3 - 5 cuvinte cheie;
- textul propriu-zis, care va respecta structura cunoscuta: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen "rezultatele vor fi prezentate"); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia

Nu se accepta grafice si tabele in rezumat!
Toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text!


In cazul trimiterii rezumatelor prin intermediul aplicatiei de pe site-ul oficial, va rugam sa respectati instructiunile din formularul online. Rezumatele in limba romana si engleza trebuie inscrise separate, ca doua rezumate distincte.


LUCRARI IN EXTENSO

Lucrarile in extenso se trimit prin email pe adresa contact@sv2014.eventernet.ro, ca fisier atasat, pana pe data de 30 mai 2014. Lucrarile in extenso vor fi publicate impreuna cu rezumatele intr-un volum cu ISSN.